top of page
mc3a4nniskan-och-klimatet-1.png
klimatlc3b6sning.png

MÄNNISKAN OCH MILJÖN FÖRST!

SOCIALLIBERALERNA

OM OSS

Socialliberalerna tänker först och främst på människan och klimatet. Partiets politik är konsekvent socialliberal och bygger på fakta och forskning. Socialliberalism betyder att man värnar om individens fri- och rättigheter samtidigt som man tar ett socialt ansvar. Därför utgår vi från de Mänskliga Rättigheterna (MR) när vi utformar politiken.

RÖSTA MED HJÄRAT!

Vet du om att du kan rösta på Socialliberalerna i kommande val 2022? Det kan du göra genom att ta en blank valsedel och skriva dit Socialliberalerna överst och en kandidats namn under partiets namn. Du kan rösta på Socialliberalerna i alla val, dvs Riksdagsval, Landstingsval, Kommunalval och EU-val!

 

VÅR POLITIK

Framtiden börjar reda nu. Den börjar med våra barn, vår barnomsorg och vår skola. Vi vill, först och främst, att våra barn skall få vara glada och lyckliga! Lyckliga medborgare bygger ett bra samhälle och vill varandra väl. Därför ligger vårt fokus på lyckliga invånare bland hela befolkningen.

 

Vi tror på medmänsklighet

Socialliberalerna är Sveriges enda socialliberala parti. Partiet och dess medlemmar värnar om mänskliga rättigheter, om miljön och demokratiska värden! Jämlikhet, jämställdhet och medmänsklighet är ledord hos oss.

Socialliberalism värnar om individen och tar hand om dem som behöver hjälp. Var och en av oss har unika egenskaper och behov. Men vi klarar oss inte utan ett bra klimat om vi förstör vår miljö omkring oss.

Vi sätter därför människan och klimatet först!

Se vårt partiprogram om du vill veta mer!

KONTAKTA OSS

Du är välkommen att lämna en hälsning till oss, eller ställa frågor om du har några. Vi ser fram emot att höra av dig!

Tack för ditt meddelande!

contact
bottom of page